050 78 53 589

Welkom bij Chirotherapie Jacqon!

Al ruim 26 jaar houd ik mij bezig met het behandelen van patiënten met rugklachten, nek- en schouderpijn, maar ook met veel organische problemen. Sinds 1998 behandel ik deze patiënten in mijn eigen praktijk ‘Chirotherapie Jacqon’ en werk ik met veel toewijding, betrokkenheid en enthousiasme.

De therapie die ik, als erkend therapeut, beoefen is gebaseerd op een combinatie van drie therapievormen, te weten: een zachtere vorm van chiropractie, dorn-therapie en shiatsu. Deze unieke combinatie heet chirotherapie. Klik op de therapievorm waarover u meer te weten wilt komen.

Als therapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Soma Therapeuten (NVST), het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en tuchtrecht complementaire zorg TCZ. De NVST bewaakt de kwaliteit van de therapieën die door de aangesloten leden worden uitgeoefend. Ook bezoekt een speciaal team met regelmaat de praktijken van de leden om te kijken of deze aan de kwaliteitseisen voldoen. Mijn praktijk is meerdere keren gevisiteerd en als uitstekend beoordeeld.

Tot ziens in mijn praktijk,

Jacqueline Kampstra

ASSEN – Jacqueline Kampstra: “Al ruim 21 jaar houd ik mij bezig met het behandelen van patiënten met rugklachten, nek- en schouderpijn, maar ook met veel organische problemen. Sinds 1998 behandel ik deze patiënten in mijn eigen praktijk ‘Chirotherapie Jacqon’ en werk ik met veel toewijding, betrokkenheid en enthousiasme.”

Lees meer op de website van het gezinsblad.